top of page

Sparta Barber Antwerpen

Bijgewerkt op: 2 okt. 2021

Met passie en plezier voert deze barber zijn vakmanschap uit en hij noemt 'Sparta Barber'!Dit artikel wordt niet geschreven met een streep voor deze barber met puur over de skills en service die op dit moment 1 persoon levert in Antwerpen. Sparta Barber wordt uitgebaat door vriendelijke mijnheer Leo. Ik werd gecharmeerd door zijn finesse waarmee hij zijn klanten voorziet van de best mogelijk style.


Opeens was er een nieuwe barber kort aan de Melkmarkt. Het was de frisse aanpak waarmee hij zijn zaak heeft opgebouwd en zijn vriendelijke goeiedag wanneer ik s'morgens voorbij liep mij na binnen trok.


Ik dacht 'in die stoel wil ik ook wel eens zitten'. Zijn zaak voorzien van echte barber stoelen, flatscreen tv, free wifi, en de juiste skills (ervaring) om mensen van de juiste CUT te voorzien.
"Sparta Barber voor klantvriendelijkheid en een unieke snit."

Ik ben zelf heel kieskeurig wanneer ik naar een nieuwe barber of kapper ga. Het is iets dat moet klikken. Niet enkel de Nederlandse roots zorgde enkel voor die klik maar ook zijn passie in zijn vak.


Sindsdien kom ik er iedere week om mijn baard bij te snijden en mijn haren te laten stylen. Wekelijks? JA! Omdat de prijzen zeer klantvriendelijk zijn. Ook krijg ik er producten die ik bij de meeste kappers niet krijg zoals Bandido-Hairshave.


Ik kan je enkel aanraden om deze barber zeker eens te boeken. Dit moet tegenwoordig online want daarvoor is het druk geworden. Wanneer je belt heb je soms nog wel kans dat hij gewoon extra tijd voor je maakt.


Bekijk zeker zijn Facebook Pagina en alle reviews die over deze barber geschreven worden.

271 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page